Lemmensillan pehmeä luomuhunaja tulee Orimattilan, Myrskylän ja Pukkilan metsistä.Hunaja on pakattu kauniisiin 500 gramman uudelleen käytettäviin lasipurkkeihin. Hunaja on luonnon oma makeutusaine, jota voi käyttää kaikessa ruuanvalmistuksessa tavallisen sokerin sijaan. Se on sataprosenttinen luonnontuote, johon ei ole lisätty mitään ja josta ei ole poistettu mitään. Hunajassa on enemmän makuja, mutta vähemmän sokeria, koska se aistitaan tavallista sokeria noin 1,3 kertaa makeammaksi, mutta siinä on noin 20 % vähemmän kaloreja. Näistä syistä johtuen saman makeuden tunteen saa hunajasta jopa 40 % pienemmällä energiamäärällä kuin sokerista. Tämä on tärkeä tekijä silloin, kun puhutaan hunajan ja tavallisen sokerin terveyseroista. Sataa grammaa sokeria vastaava makeus saadaan noin 70 grammasta hunajaa.Hunaja sisältää pääosin fruktoosia ja glukoosia. Näiden lisäksi hunajassa on myös muita sokerilajeja ja vettä. Koska mehiläiset tekevät hunajia erilaisista kasveista, niin kaikki hunajat eivät ole täysin samanlaisia: esimerkiksi eri sokerilajien määrät vaihtelevat kasvialkuperän mukaan.Muita ainesosia on ainoastaan 3 %, mutta niillä on suuri merkitys. Nämä aineet ovat suojaravintoaineita, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja.Hunajassa on enemmän makuja, mutta vähemmän sokeria!